Omnia natura

Naš fokus je – stvaranje proizvoda koji su usmereni na promociju i podršku zdravom životu.
Naši proizvodi, kreirani sa matičnim mlečom u fokusu, su u skladu sa vašim potrebama i komplementarni su sa vašim organizmom. Iskreno verujemo da nam priroda daje sve što nam je potrebno, samo je bitno da to znamo da upotrebimo na pravi način. Sa zdravljem u fokusu. Sa fokusom na prirodu. Sa prirodom u srcu.  Omnia je vaša prirodna alternativa, vaš izbor da povedete računa o sebi, za sebe.

Matični mleč i prednosti za nas:

Matični mleč je poznat kao jedan od najsavršenijih prirodnih proizvoda. Ima jaka biostimulativna svojstva kao i izuzetno pozitivan uticaj na jačanje našeg imuniteta. Nezamenjiva hrana koja tokom cele godine hrani košnicu, poseduje savršen sastav svega što je neophodno vašem organizmu:

Zaštita koju nudi matični mleč:

Matični mleč kao najsavršeniji proizvod pčela omogućava:

Matični mleč i borba protiv nesanice:

Matični mleč pomaže i u borbi sa nesanicom jer normalizuje rad vašeg organizma što ima pozitivno dejstvo na povratak vašeg mirnog sna. Dobar san je jedan od glavnih preduslova za dobar i jak imunitet.

Preporučeni proizvodi

Immuno narandža

Immuno pomorandža je višefunkcionalni napitak na bazi liofilizovanog matičnog mleča. Prirodno smo ga obogatili vitaminima C, D i kompleksom vitamina B za normalnu funkciju imunog sistema. Ima ukus, pogađate, pomorandže. Kome je namenjen? Kliknite da saznate više.

Immuno malina

Immuno malina je višefunkcionalni napitak na bazi liofilizovanog matičnog mleča. Pored vitamina, C, D, i kompleksa vitamina B, obogatili smo immuno malinu sa mineralom gvožđa (Fe) radi normalnog stvaranja crvenih krvnih zrnaca. Kome je namenjen? Kliknite da saznate više.

Immuno narandža stevia

Immuno pomorandža STEVIA je identičan napitak kao immuno pomorandža. Pri čemu sadrži Steviu, 100% prirodan zaslađivač. Kome je namenjen? Kliknite da saznate više.

Immuno malina stevia

Immuno malina STEVIA je identičan napitak kao immuno malina. Pri čemu sadrži Steviu, 100% prirodan zaslađivač. Kome je namenjen? Kliknite da saznate više.

Poruči odmah

BRZ NAPITAK ZA JAČI IMUNITET

Održavanje imunog sistema može biti jednostavno.

Otvorite kesicu Immuno napitka, rastvorite je u čaši vode i popijete. A matični mleč koji unosite u svoje telo je blagotvoran bez izuzetka.

Želimo da izgradite samopouzdanje u vaš imuni sistem. On je vaš. Uz sve prepreke sa kojima se susrećete, ipak, na kraju sve zavisi od vas. Od toga kakve odluke donosite i koliko ste disciplinovani u njihovom sprovođenju.

Poruči odmah

Probaj i kupi omniu