Immuno malina stevia 10kom

Immuno malina Fe STEVIA je dodatak ishrani, osvežavajući napitak na bazi liofilizovanog matičnog mleča. Obogaćen je vitaminom C, vitaminom D, vitaminima B kompleksa i mineralom gvožđa (Fe) i 100 % prirodnim zaslađivačem steviol glikozid. Gvožđe doprinosi normalnoj funkciji imunog sistema, smanjenju umora i iscrpljenosti. Takođe, ima ulogu u procesu deoba ćelija, što pomaže normalnom stvaranju crvenih krvnih zrnaca, hemoglobina i transporta kiseonika u telu. Dok samo prisustvo C vitamina povećava apsorpciju gvožđa.

Kome je namenjen
Immuno malina Fe posebno se preporučuje:

  • Ženama sa obilnim menstruacijama
  • Vegetarijancima
  • Redovnim davaocima krvi
  • Profesionalnim sportistima
  • Osobama sa dijabetesom
  • Osobama koje izbegavaju šećer u ishrani i prekomeran unos kalorija
  • Osobama na redukcionim dijetama

Način upotrebe
Jednu kesicu (6g) razumutiti u čaši vode od 2dl.

  • Trudnice, dojilje i osobe sa deficitom gvožđa po preporuci lekara

*proizvod ne sadrži gluten

Način čuvanja
Čuvati na suvom mestu, zaštićenom od vlage.

1.090,00 рсд

90 na zalihama

Kategorija:

Benefiti

Idealan za sportiste
Jača imunitet
Poboljšava kognitivne sposobnosti
Snaga
Antioxidans
Krvna slika
Sprečava zamor

Preporučeni proizvodi

Immuno narandža

Immuno pomorandža je višefunkcionalni napitak na bazi liofilizovanog matičnog mleča. Prirodno smo ga obogatili vitaminima C, D i kompleksom vitamina B za normalnu funkciju imunog sistema. Ima ukus, pogađate, pomorandže. Kome je namenjen? Kliknite da saznate više.

Immuno malina

Immuno malina je višefunkcionalni napitak na bazi liofilizovanog matičnog mleča. Pored vitamina, C, D, i kompleksa vitamina B, obogatili smo immuno malinu sa mineralom gvožđa (Fe) radi normalnog stvaranja crvenih krvnih zrnaca. Kome je namenjen? Kliknite da saznate više.

Immuno narandža stevia

Immuno pomorandža STEVIA je identičan napitak kao immuno pomorandža. Pri čemu sadrži Steviu, 100% prirodan zaslađivač. Kome je namenjen? Kliknite da saznate više.

Immuno malina stevia

Immuno malina STEVIA je identičan napitak kao immuno malina. Pri čemu sadrži Steviu, 100% prirodan zaslađivač. Kome je namenjen? Kliknite da saznate više.

Poruči odmah

BRZ NAPITAK ZA JAČI IMUNITET

Održavanje imunog sistema može biti jednostavno.

Otvorite kesicu Immuno napitka, rastvorite je u čaši vode i popijete. A matični mleč koji unosite u svoje telo je blagotvoran bez izuzetka.

Želimo da izgradite samopouzdanje u vaš imuni sistem. On je vaš. Uz sve prepreke sa kojima se susrećete, ipak, na kraju sve zavisi od vas. Od toga kakve odluke donosite i koliko ste disciplinovani u njihovom sprovođenju.

Poruči odmah

Probaj i kupi omniu