Imunno 1kg

Immuno pomorandža je dodatak ishrani, osvežavajući napitak na bazi liofilizovanog matičnog mleča. Obogaćen je vitaminom C, vitaminom D i vitaminima B kompleksa. Vitamini C i D pomažu normalnu funkciju imunog sistema i zaštitu ćelija od oksidativnog stresa. Takođe, vitamin C doprinosi smanjenju iscrpljenosti i umora. Vitamin D pomaže normalnoj apsorbciji kalcijuma i fosfora i održavanju normalne funkcije i zdravlja kostiju i zuba. Vitamini B kompleksa pokreću metaboličke procese i podstiču kognitivne sposobnosti.

Kome je namenjen
Immuno pomorandža se preporučuje kako odraslim i starijim osobama, tako i deci. Posebno se preporučuje osobama slabijeg imuniteta, kao i osobama izloženim dugotrajnom stresu i psihofizičkim naporima, sportistima.

Način upotrebe
Dve kafene kašičice (12g) granula razmutiti u čaši vode 2dl.        Uvek koristiti potpuno suvu kašičicu.
*proizvod ne sadrži gluten

Način čuvanja
Čuvati na suvom mestu, zaštićenom od vlage.

2.990,00 рсд

Nema na zalihama

Kategorija:

Benefiti

Idealan za sportiste
Jača imunitet
Poboljšava kognitivne sposobnosti
Snaga
Antioxidans
Sprečava zamor

Preporučeni proizvodi

Immuno narandža

Immuno pomorandža je višefunkcionalni napitak na bazi liofilizovanog matičnog mleča. Prirodno smo ga obogatili vitaminima C, D i kompleksom vitamina B za normalnu funkciju imunog sistema. Ima ukus, pogađate, pomorandže. Kome je namenjen? Kliknite da saznate više.

Immuno malina

Immuno malina je višefunkcionalni napitak na bazi liofilizovanog matičnog mleča. Pored vitamina, C, D, i kompleksa vitamina B, obogatili smo immuno malinu sa mineralom gvožđa (Fe) radi normalnog stvaranja crvenih krvnih zrnaca. Kome je namenjen? Kliknite da saznate više.

Immuno narandža stevia

Immuno pomorandža STEVIA je identičan napitak kao immuno pomorandža. Pri čemu sadrži Steviu, 100% prirodan zaslađivač. Kome je namenjen? Kliknite da saznate više.

Immuno malina stevia

Immuno malina STEVIA je identičan napitak kao immuno malina. Pri čemu sadrži Steviu, 100% prirodan zaslađivač. Kome je namenjen? Kliknite da saznate više.

Poruči odmah

BRZ NAPITAK ZA JAČI IMUNITET

Održavanje imunog sistema može biti jednostavno.

Otvorite kesicu Immuno napitka, rastvorite je u čaši vode i popijete. A matični mleč koji unosite u svoje telo je blagotvoran bez izuzetka.

Želimo da izgradite samopouzdanje u vaš imuni sistem. On je vaš. Uz sve prepreke sa kojima se susrećete, ipak, na kraju sve zavisi od vas. Od toga kakve odluke donosite i koliko ste disciplinovani u njihovom sprovođenju.

Poruči odmah

Probaj i kupi omniu