Naši proizvodi

Immuno narandža

Immuno pomorandža je višefunkcionalni napitak na bazi liofilizovanog matičnog mleča. Prirodno smo ga obogatili vitaminima C, D i kompleksom vitamina B za normalnu funkciju imunog sistema. Ima ukus, pogađate, pomorandže. Kome je namenjen? Kliknite da saznate više.

Immuno malina

Immuno malina je višefunkcionalni napitak na bazi liofilizovanog matičnog mleča. Pored vitamina, C, D, i kompleksa vitamina B, obogatili smo immuno malinu sa mineralom gvožđa (Fe) radi normalnog stvaranja crvenih krvnih zrnaca. Kome je namenjen? Kliknite da saznate više.

Immuno narandža stevia

Immuno pomorandža STEVIA je identičan napitak kao immuno pomorandža. Pri čemu sadrži Steviu, 100% prirodan zaslađivač. Kome je namenjen? Kliknite da saznate više.

Immuno malina stevia

Immuno malina STEVIA je identičan napitak kao immuno malina. Pri čemu sadrži Steviu, 100% prirodan zaslađivač. Kome je namenjen? Kliknite da saznate više.

Poruči odmah

OMNIA NATURA

Kada radimo nešto u životu moramo da znamo zašto to radimo. Gde želimo da stignemo, koji cilj želimo da ostvarimo. Oduvek smo znali zašto Omnia treba da postoji. Sada, naše razloge delimo sa vama.

Zbog matičnog mleča

Postoje mnogi preparati koji „na papiru“ imaju sve što će vašem organizmu ikada biti potrebno. Međutim, poreklo vitamina, minerala i aminokiselina je upitno i ne dolazi iz jednog izvora. Specifičnost matičnog mleča nije samo u njegovom sveobuhvatnom sastavu, već u tome što taj sastav dolazi iz samo jednog prirodnog izvora. On sadrži belančevine (sve esencijalne aminokiseline), šećere (glukozu i fruktozu), masti (sa posebnim akcentom na 10 HAD kiselinu), minerale (svi važni makro i oligo elementi) i vitamine (B-kompleks, A, D, E i K vitamin).

Zbog kvaliteta

Ne volimo da pravimo kompromise. Zato je drugi razlog osnivanja Omnie da ponudimo napitak koji u sastavu neće imati ništa što bi našim kupcima moglo da odmaže. Kompromise je lako napraviti. Mi ne vrednujemo ono što je lako.

Zbog načina života

Najbolji napitak na bazi matičnog mleča je beskoristan ukoliko nije prilagođen savremenom čoveku. Liofilizovanjem matičnog mleča mi čuvamo njegovo puno dejstvo. A dodavanje vitamina C, D i kompleksa vitamina B, dodatno podstičemo njegovu efikasnost. Zato ne pravi razliku to da li ste na selu pored košnice ili u gradu i imate tek toliko vremena da popijete jednu čašu immuno napitka.

OMNIA Ambasadori

 • Nikola Cacic
 • Marko Topo
 • Lazar Jeremic
 • “My choice is tennis. But, whatever your choice is, I think we all have that one thing in common, on our way to the top. And that’s work, work, and work. Not just on the court and in the gym. The immune system is also a part of my “work.” That’s why I drink, and recommend to you, Omnia.”
  NIKOLA ĆAĆIĆ, TENNIS PLAYER, 35th ON THE DOUBLES ATP RANKINGS

 • “As a young tennis player, everyone reminds me, ‘slowly Marko, time is in front of you, take care of yourself, take care of your body.’ That’s why I balance the zeal for victory with guarding the body. Omnia helps me maintain that balance when it comes to my immune system. “
  Marko Topo, tennis player, 640th on the ATP list

 • “ For me as a personal trainer, the key word is “commitment”. This means that I do not view the people I work with as “muscle groups” but look at their physical fitness as a whole. An unavoidable part of that is the immune system. That is why I recommend Omnia immuno drinks to everyone. “
  Lazar Jeremic, personal trainer

Partneri

 • Logo Legacy
 • Logo Tk Djukic
 • Logo (2)
Da postanete partner: office@omnia-natura.com

Galerija

AirBrush 20220310211628 Min
AirBrush 20220310211801 Min
AirBrush 20220310212140 Min
AirBrush 20220310211925 Min
AirBrush 20220310212226 Min
AirBrush 20220310212256 Min
AirBrush 20220310212614 Min
FEED 3 Min
FEED 4 Min
FEED Min
FEED2 Min
IMG 4063 Min

BRZ NAPITAK ZA JAČI IMUNITET

Održavanje imunog sistema može biti jednostavno.

Otvorite kesicu Immuno napitka, rastvorite je u čaši vode i popijete. A matični mleč koji unosite u svoje telo je blagotvoran bez izuzetka.

Želimo da izgradite samopouzdanje u vaš imuni sistem. On je vaš. Uz sve prepreke sa kojima se susrećete, ipak, na kraju sve zavisi od vas. Od toga kakve odluke donosite i koliko ste disciplinovani u njihovom sprovođenju.

Poruči odmah

Probaj i kupi omniu